White Washed Stable House

Transformed from an old horse stable into a charming country residence in Alcácer do Sal, in the Alentejo region of Portugal.  Architectural firm Atelier Data are the masterminds behind transforming this rural building to a contemporary  private residence. The stable was stripped clean, preserving only the beautiful sloped wooden ceiling and exposed beams.  Contrasting the original wood the walls were painted white creating a bright and fresh feel.  Decor and furnishings were kept minimal and linear, also designed custom by the firm Atelier Data.

photos via living corriere 

Advertisements

One thought on “White Washed Stable House

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s